Bedava ekitap indirme ve kitap özeti okuma adresi.

Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - ekitap İndir

by EKitap İndir , at 12:25 , has 0 yorum


John Ronald Reuel Tolkien'in yazdığı Yüzüklerin Efendisi (İng: The Lord of the Rings) adlı bir fantastik edebiyat üçlemesinin ilk kısmıdır. Bu üçlemeden önce okunması faydalı olabilen Hobbit adlı kitapta Tolkien, Hobbitlerin yaşayışlarını ve Gandalf'ın Bilbo'yla ilk tanışmasını anlatmaktadır. Bunun yanı sıra Yüzük'ün Bilbo'nun eline nasıl geçtiği de anlatılmaktadır. Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin ilk kısmıdır. Kitapta tek yüzüğün yok edilmesi için Imladris'te kurulan Yüzük Kardeşliği'nin yolculuğunun ilk safhası anlatılmaktadır.

Kitap tüm üçlemedeki olayların temelini oluşturacak biçimde yazılmıştır. Ayrıca içinde değişik dillerden (Elfçe, Cüce dili) şiirler de bulunmaktadır. Kitapta Silmarillion'ın konusunu teşkil eden eski efsanelere ve olaylara göndermeler yapılmıştır. Kitap 2 bölüme ayrılır, bu bölümler de kendi içlerinde 12 ve 10 kısım olarak parçalanmıştır. Olaylar oluş sırasına göre yer almaktadır.

Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - ekitap İndir
About
Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - ekitap İndir - written by Adsız , published at 12:25, categorized as ebook , efendisi , ekitap , ekitap-indir , ekitindir , indir , J.R.R. Tolkien , yüzüklerin , yüzüklerin efendisi , yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği ekitap indir . And has 0 yorum
Bck
Cancel Reply
-->