Bedava ekitap indirme ve kitap özeti okuma adresi.

Charlaine Harris-Kulüp Ölüsü (ekitap indir) (Bir Güneyli Vampir Serisi)-TRUEBLOOD

by EKitap İndir , at 01:29 , has 0 yorum

Biricik sevgilinizin başının belada olduğunu düşünürken, beyefendiyi bir başkasıyla,iş üzerinde yakalasanız ne yapardınız?

Sookie Stackhouse'un sevgilisi bir vampir. İsteyerek hayatına dahil ettiği tek vampir de o. Bill. Yalnız bu aralar Bill biraz uzak. Başka bir eyalette olduğu için uzak, başka bir sebep yok! Fesat ve seksi patron Eric'inse ölümsüz çalışanını nerede bulacağına dair bir fikri elbette mevcut. Sookie’nin kendini derin yeraltı dünyasındaki Ölüler Kulübü'ne katılmak misyonuyla Jackson, Missippi'ye giderken bulmasının sebebi de bu. Ölüler Kulübü, vampir sosyetesinin en itibarlı üyelerinin hoş vakit geçirmek ve biraz da 0 grubu kan yumulmak için gittiği tehlikeli bir buluşma noktası. Sookie sonunda sevgilisine kavuştuğunda -ki, son derece ciddi bir ihanet aşamasında-Bill’i kurtarsa mı, yoksa kendi elleriyle mi haklasa, karar veremeyecek!

Charlaine Harris-Kulüp Ölüsü (ekitap indir) (Bir Güneyli Vampir Serisi)-TRUEBLOOD
About
Charlaine Harris-Kulüp Ölüsü (ekitap indir) (Bir Güneyli Vampir Serisi)-TRUEBLOOD - written by Ekitap Admin , published at 01:29, categorized as blog , Charlaine Harris , Charlaine Harris ekitap , ekitap indir , Kulüp Ölüsü , Kulüp Ölüsü ekitap , Kulüp Ölüsü ekitap indir . And has 0 yorum
Bck
Cancel Reply
-->