Bedava ekitap indirme ve kitap özeti okuma adresi.

Backlink PDF indir Backlink PDF Oku Backlink Kaynakları PDF

by EKitap İndir , at 14:13 , has 0 yorum


Backlink PDF indir Backlink PDF Oku

Yüksek kaliteli geri bağlantılar oluşturmaktan bahsederken, benimsenmesi gereken çok sayıda etkili sayfa dışı SEO tekniği vardır. SEO'da blog yorumu, sitelerinize ilgili geri bağlantıyı sağlayan böyle bir yöntemdir. Nasıl olduğunu söyleyeyim?


Bu gönderide, 2021'de yüksek DA blog yorum siteleri listesine ve bununla birlikte gelen artı noktalara ışık tutacağız.


SEO'DA BLOG YORUMLAMA NEDİR?

Çoğu web sayfası, web sitenizin bağlantısını yorumlarınıza eklemenize izin verir. Web sitenizin bağlantısıyla yapılan bu yorum gönderme işlemi, Blog Yorumlama olarak adlandırılır. Web trafiğini yönlendiren avantajlı bir SEO tekniğidir.


Blog yorumlama süreci, Manuel ve Otomatik olarak ikiye ayrılabilir. Onlar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için daha fazla okuyun.


1. Otomatik Süreç

Otomatik yöntem, blog yorum web sitelerini onaylayan birden çok otomobilde yorum yayınlamak için farklı araçlardan yararlanmayı içerir. Bunun için Anında onay blog yorum siteleri listesi gereklidir. Bu bloglar açık moderasyon web siteleridir ve farklı gönderilerde yorum onayı için manuel moderatörlere ihtiyaç duymaz. SEO uzmanları, çoğu spam olduğu için bu otomatik blog yorum sitelerini ve prosedürlerini önermez.


2. Manuel İşlem

Web siteniz için yüksek kaliteli ve doğal geri bağlantılar arıyorsanız, manuel süreç sizin için oldukça avantajlıdır. Gerçek içeriğe dayalı yorumlar yayınladığınız için kesinlikle onay alacaksınız. Geri bağlantılar oluşturmanın yanı sıra, manuel bir blog yorumlama süreci, tonlarca trafik oluşturulmasına yardımcı olur. Çoğu yüksek DA blog yorum sitesi, yorumları onaylayacak ve reddedecek moderatörlere sahiptir. Belirli bir blog gönderisine alakalı yorumlar gönderirseniz, onaylandıktan sonra başkaları tarafından görülebilir.

BLOG YORUM SİTELERİNİN FAYDALARI NELERDİR?

En iyi DoFollow blog yorum sitelerini kullanmanın faydalarının listesini bulacaksınız. Umarım, bu nedenler markanızı tanıtmak için bu tekniği uygulamaya başlamanız konusunda sizi ikna eder.


1. Daha iyi Pozlama


Nişinizin blog yorum sitelerine anlamlı yorumlar koyduğunuzda daha iyi pozlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Milyonlarca insan bu tür siteleri günlük olarak kullanıyor. Bu nedenle, yorumları yayınladığınız blog yorum sitelerinin moderatöründen onay aldığınızda, sitenizin bağlantısına sahip olan yorumunuz geniş bir kitleye yayılacaktır.


2.  En İyi Etkileyiciyle Bağlantı Kurun


Yorumlarınızı yayınlamak için yüksek DA blog yorum sitelerini seçtiğinizde, sektörün en iyi etkileyicileriyle bağlantı kurmak daha kolay hale gelir. Alakalı yorumları erken yayınladığınızda, en iyi etkileyicilerden yanıt alabilirsiniz. Bu ile, bunlara bağlı alabilirsiniz.


3. Geri bağlantılar


En iyi blog yorum siteleri, ilgili takip eden geri bağlantılar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Her ne kadar bazı siteler sitenize bağlantı suyu iletmeyecek olsa da. Ancak aşağıda verilen DoFollow blog yorum siteleri listesini kullanarak, size daha yüksek yetki ve trafik sağlayacak do-follow geri bağlantıları elde etmek için çaba göstereceksiniz.

4. Daha fazla Trafik

Blog yorum sitelerinde son derece alakalı yorumlar yayınlarsanız, diğer okuyucular sitenizin URL'sini tıklamak zorunda kalır ve böylece trafik oluşturur.

Yüksek DA ve ücretsiz blog yorum siteleri listesini kullanmanın diğer nedenleri arasında şunlar bulunmaktadır:

Her zaman yeni bir şeyler öğrenmek için bir fırsatınız olacak.

Yorumlarınızı ve site içeriğinizi alakalı buldularsa başarılı blogcular size ulaşabilir.

Yazma becerilerinizi geliştirin.

Ayrıca sosyal medyadaki takipçilerinizi artırmanıza yardımcı olur. İnsanlar sorunlarına çözüm üretebilenleri takip etmeyi sever.

Siteniz, bu siteler tarafından iletilen bağlantı suyu sayesinde serp'de daha yüksek bir rütbe yaşayabilir.

Profiliniz de geliştirilerek çevrimiçi dünyada daha fazla fırsat geliştiriliyor.

Blog yorum sitelerini kullanmanın artı noktalarını bildikten sonra, bunları nasıl kullanacağınızı merak ediyor olmalısınız. Bu süreç çok kolay!


BLOG YORUMLAYAN WEB SİTELERİNİ ETKİLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAK İÇİN İPUÇLARI

Aşağıdaki ipuçları, genel seo'yu geliştirmek için blog yorum sitelerini etkili bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır.

1. Nişinizle İlgili Blog Gönderilerini Seçin

Hedef kitlenize ulaşmak için, yalnızca nişinizle ilgili olan blog yorum sitelerini seçmek akıllıca olacaktır. Uygun yorumların yayınlanması, bağlantı profilinizi geliştirecek ve web sitenize trafik çekmede yardımcı olacaktır. Google'da niş ile ilgili blog yorumlayan web sitelerinizi aramak için göz atmanız gerekir:

Niş ile ilgili Anahtar Kelime + “yorumunuzu ekleyin".

Niş ile ilgili Anahtar Kelime + “yorumunuzu gönderin".

Niş ile ilgili Anahtar Kelime + “yorum ekle".

Nişle ilgili Anahtar Kelime + “yorum gönder”

2. Gerçek Ayrıntılarınızı Ortaya Çıkarın

İşletmenizin adı, e-posta kimliği ve logosu dahil olmak üzere gerçek ayrıntılarla bu web sitelerine kaydolmanızı öneririz. Gerçek bilgileri kullandığınızda yorum onayı almak daha kolaydır.

3. Yorum Göndermeden önce Blog Gönderisini İnceleyin

Blog gönderisinin içeriğinden geçmeden doğrudan yorum bölümüne gitmek yeterince hassas değildir. Ayrıca, yorumunuzun nasıl olması gerektiğini anlamak için ilk daha az yorumu okumalısınız.

4. Uygun Yorumları Gönderin

Bir blog gönderisine gerçek ve uygun bir yorum yapın. Daha alakalı görünmesi için genellikle 100 kelime veya daha fazla uzunlukta içerik yayınladığınızdan emin olun. Blog yorum sitelerini kullanırken yazım ve dilbilgisi hatalarından kaçının. Bunu yapmak, uzmanlığınızı ve bilginizi nişinize yansıtacaktır. Bu sayede yöneticinin kalbini kazanabilir ve yorum onayını kolayca alabilirsiniz.

5. Erken Yorum Yapma Alışkanlığı İyidir

Yorumunuzu başkalarına daha görünür kılmak için mümkün olduğunca erken yorum yapmalısınız. Bu, nişinizdeki en iyi etkileyicilerin dikkatini çekmenize yardımcı olacaktır

Ayrıca, ilgi çekici yorumları erken yayınlamak, yorumunuzu uzun bir sohbete dönüştürebilir. İnsanlar yorumunuz hakkında uygun yorumlar yapmaya başlar ve bu şekilde ücretsiz blog yorum siteleri aracılığıyla daha ünlü olursunuz.

6. Blogları takip etmeye devam edin

Onlara yorum gönderdikten sonra bu blogları görmezden gelmek iyi bir blog yorum uygulaması değildir. Yüksek DA blog yorum sitelerine sahip düzenli takipler, erken yorumcu olmanıza yardımcı olacaktır.

BAŞARILI BLOG YORUMU İÇİN İHTİYATİ TEDBİRLER

Çevrimiçi itibarımızı olumsuz yönde etkileyecek hatalardan kaçınmak için önlemler önemlidir. Bu nedenle, blog yorum etkinliğinizi başarılı kılmak için aşağıdaki ipuçlarını izleyin.

Blog yorumlarınızın spam içermediğinden ve doğal olduğundan emin olun. Spam yorumlarını tanıyabilecek çeşitli araçlar vardır. Spam yaparken yakalanırsanız, cezalandırılmanız gerekir.

Gerçek tam adlarınız yerine arama terimlerini veya anahtar kelimeleri kullanmaktan kaçının.

Blog yöneticisi tarafından onay almanızı engelleyebileceğinden, blog yorumu yaparken asla küfürlü davranmayın.

Takip etmeden yorum göndermekten kaçının. Her konuşmaya katkıda bulunmanız önerilir.

Niş konuya uygun olmayan yorumlar göndermekten kaçının. “Güzel yazı”, “Bu bilgi için teşekkür ederim” gibi yorumlar ve bunun gibi bir şey çok kısa. Diğer okuyucuların ve blog yöneticisinin dikkatini çekmek için, içeriklerinin sizin için nasıl yararlı olduğunu vurgulayan bir veya iki şey yazmanız gerekir.

Backlink PDF indir Backlink PDF Oku Backlink Kaynakları PDF


https://docs.google.com/document/d/1q1HneP-D-pHXwCz6eRFd_dPoBzPb9QfFUz4acFl8tLc


Backlink PDF indir

Backlink PDF indir Backlink PDF Oku Backlink Kaynakları PDF
About
Backlink PDF indir Backlink PDF Oku Backlink Kaynakları PDF - written by Ekitap Admin , published at 14:13, categorized as Backlink PDF İndir , pdf indir . And has 0 yorum
İleri Git Önceki Kayıt
Bck
Cancel Reply
-->