Bedava ekitap indirme ve kitap özeti okuma adresi.

Harry Potter Serisi Son Kitap Ölüm Yadigarları ekitap indir

by EKitap İndir , at 15:24 , has 0 yorum


Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (Harry Potter and the Deathly Hallows) J. K. Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinin yedinci ve son kitabı. İngilizce baskısı 21 Temmuz 2007 tarihinde yayımlandı. Kitap, Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu tarafından Türkçeye çevrildi ve Yapı Kredi Yayınları tarafından 9 Ekim 2007 günü saat 10:00'da piyasaya sürüldü.

Amerikan basımının kitap kapağını Mary GrandPré hazırlamıştır. Türkçe baskısında 690 sayfa olan kitap, İngiltere baskısında 608 sayfa, Amerikan baskısında 759 sayfadır. Kitap İngilizce baskının yayımlanmasının ardından ilk 24 saatte 11 milyon satmıştır.
Kitabın Türkçe başlığının "Harry Potter ve Ölümcül Takdis" olacağına ilişkin söylentilere rağmen kitap Türkçe'de "Harry Potter ve Ölüm Yadigârları" ismiyle yayımlandı.

J.K.ROWLİNG
Kitabın adının yayınlanmasından çok kısa bir süre önce J. K. Rowling kitap için üç başlık belirlediğini duyurmuştur.[2][3] Son kitap başlığı, Harry Potter and the Deathly Hallows 21 Aralık 2006 tarihinde J.K. Rowling'in resmi web sitesinde Noel temalı bir adam asmaca ile halka duyuruldu, daha sonra kitabın yayımcıları tarafından kısaca doğrulandı.[4] Eş zamanlı bir sohbette Rowling'e düşündüğü diğer kitap başlıkları sorulduğunda, Rowling Harry Potter and the Elder Wand (Harry Potter ve Mürver Asa) ve Harry Potter and the Peverell Quest (Harry Potter ve Peverell Hazinesi) kitap adlarından bahsetti.

Harry Potter Serisi Son Kitap Ölüm Yadigarları ekitap indir
About
Harry Potter Serisi Son Kitap Ölüm Yadigarları ekitap indir - written by Adsız , published at 15:24, categorized as ekitap , ekitap-indir.tk , Harry Potter , harry potter son kitabı , harry potter son kitabını indir , J.K. Rowling , Ölüm yadigarları , Ölüm yadigarları ekitap indir , ölüm yadigarları özeti . And has 0 yorum
Bck
Cancel Reply
-->