Bedava ekitap indirme ve kitap özeti okuma adresi.

Melekler ve Şeytanlar-Dan Brown ekitap indir

by EKitap İndir , at 15:28 , has 0 yorum
Melekler ve Şeytanlar (İngilizce: Angels and Demons) Dan Brown'ın 2000 yılında yayınlanmış romanı. Da Vinci Şifresi isimli romanın da baş karakteri olan Robert Langdon ilk kez bu romanda boy gösterdi. Bu romanda Illuminati isimli eski bir kardeşlik örgütü ile Katolik kilisesi arasında geçen heyecan dolu olaylar anlatılıyor. Ambigramlar ( diğer bir deyişle tersine çevirme (inversion), sunulduğu şekliyle okunabildiği gibi, tam tersine çevrildiğinde de okunabilen grafiksel figürler) hakkında bilgi içeren ilk roman olarak gösterilir.Romanının büyük bölümü Vatikan ve Roma'da, bazı bölümleri de İsviçre'de bulunan CERN laboratuvarında geçer. Film uyarlaması 15 Mayıs 2009'da ABD'de ve Türkiye'de vizyona girdi. Ron Howard'ın yönettiği filmde Robert Langdon'u 2006 yapımı The Da Vinci Code / Da Vinci Şifresi'nde olduğu gibi yine Tom Hanks canlandırdı.

Melekler ve Şeytanlar romanının kısa özeti: Robert Langdon'ı başta basit bir terörist grup tarafından işlenmiş gibi görünen Cern cinayetinin asıl amacı Vatikan rahiplerinden ve Vatikan geçmişinden intikam almaktır. İllimunati her yere sızabilecek güçtedir ve önce karşı maddeyi sonrada 4 kardinali kaçırırlar. Robert Longdon Da Vinci'nin Şifresi'nde olduğu gibi tarih bilgisi, kıvrak zekası, azmi ve CERN de bir Illuminati üyesi tarafından öldürülen fizikçi/rahip Leonardo Vetra nın evlatlık kızı olan Vittoria Vetra ile bu olayı da kısıtlı zamanı olmasına rağmen çözecektir. Her saat başı kaçırılan bir rahip doğanın dört elementi kullanılarak öldürülecektir. Ve bir kez daha Robert Longdon günü ve dünyayı kurtaracaktır.

Melekler ve Şeytanlar-Dan Brown ekitap indir
About
Melekler ve Şeytanlar-Dan Brown ekitap indir - written by Adsız , published at 15:28, categorized as Dan Brown , ekitap , ekitap-indir.tk , melekler , melekler ve şeytanlar , melekler ve şeytanlar ekitap indir , şeytanlar . And has 0 yorum
Bck
Cancel Reply
-->